Като гостоприемен домакин, кметът на район Източен“ Иван Стоянов  отвори

...
Като гостоприемен домакин, кметът на район Източен“ Иван Стоянов  отвори
Коментари Харесай

Иван Стоянов посрещна лазарки

Като гостолюбив хазаин, кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов  отвори необятно порти за обичаен празничен привет в навечерието на светли дати. Усмихнати и пременени в национални носии  с венчета на главите, те огласиха с песни и танци залата на кметството. Цветница и Лазаровден влязоха в пространството и душите на присъстващите и ги заредиха с доста неспокойствие, удивление и тържественост.

„ Ето ти тебе зеленко, живо зелено да гледаш, както се грижиш за него, така да се грижиш за мене “- по този начин красивата Дея подаде китка здравец и се обърна към Иван Стоянов като същинска лазарка. Усмихнати  всички останали лазарки -Габи, Яна, Ема, Наталия, Натали, Марина,Теди и Моника назоваха с цветенца благопожелания за здраве и благодат.

Директорът на детската градина Анастасия Караманолева  сервира на кмета специфична празнична погача с благопожелание за здраве на целия екип  с цел да продължи сполучливата си  работа

Иван Стоянов благодари за красивите осъществявания на децата, техните учители- Маргарита Георгиева, Анна Делирадева, муз. Ръководител  Здравка Андреева и   им пожела да са здрави, с цел да творят красота; да продължат да обичат и образоват децата и схваща се- да гостуват още веднъж.Направихте ни доста щастливи, заредихте ни с толкоз позитивна сила за всичко, което ще продължим да вършим за жителите и  децата на регион „ Източен “ – им сподели той и ухилен почерпи лазарките с лакомства.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР